Кабмін так і не розглянув акти Мінфіну про спрощення реєстрації касових апаратів

Читать на русском
Міністр фінансів Данилюк не торкався питання про спрощення реєстрації касових апаратів на сьогоднішньому засіданні Кабміну, оскільки прем'єр-міністр підписав подання до Ради про звільнення чиновника.

Міністр фінансів Олександр Данилюк провалив обіцянку, що на засіданні Кабміну (6 червня – ред.) буде спрощена реєстрація касових апаратів і дозволене використання як касових апаратів інших гаджетів, у тому числі планшетів або комп'ютерів.

Таку обіцянку він дав 31 травня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Сьогодні (31 травня – ред.) на урядовому комітеті були схвалені два акти Мінфіну, які дозволять значно спростити реєстрацію касових апаратів. А також дозволять використовувати як касові апарати інші гаджети – планшет або комп'ютер. На наступному Кабміні, я впевнений, вони будуть розглянуті й ухвалені», – сказав Данилюк.

Однак на засіданні Кабміну 6 червня 2018 року питання касових апаратів навіть не порушували, оскільки прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що підписав подання до Верховної Ради на звільнення Данилюка з посади міністра фінансів.

«Після спровокованого ним конфлікту на засіданні уряду він дозволив собі дії, які, на мою думку, несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів», – написав Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

Хай там як, але міністру фінансів не вдалося виконати власну обіцянку.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Данилюк дав 40 обіцянок, з яких 12 виконав, а 9 – провалив, час виконання решти ще не прийшов.

Нагадаємо, між Гройсманом і Данилюком розгорівся конфлікт через небажання прем'єра призначити ще одного заступника міністра фінансів.

Раніше ми повідомляли, що Данилюк пояснив, чому написав листа послам G7.

Також «Слово і Діло» підрахувало, скільки заступників мають міністри.

Чи об'єктивні аргументи Данилюка, дивіться на нашій інфографіці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: