Нацкомісію з енергетики вперше очолила жінка

Читать на русском
Головою українського регулятора у сферах енергетики та комунальних послуг вперше в історії обрали жінку, нею стала Оксана Кривенко.

Головою українського регулятора у сферах енергетики та комунальних послуг вперше в історії обрали жінку, нею стала Оксана Кривенко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Новий ринок електроенергії: НКРЕКП затвердила кодекси та правилаНацiональна комiсiя держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила 3 кодекси та 3 правила, необхiднi для впровадження закону України про ринок електричної енергiї.

Зокрема зазначається, що з обранням нового голови НКРЕКП процес формування нового незалежного регулятора нарешті завершено.

«Дякую членам НКРЕКП за довіру та запевняю, що докладу максимальних зусиль для забезпечення безперебійної роботи регулятора. Наша стратегія та головна мета – ефективний регулятор, який працюватиме системно над усіма викликами та проблемами, з курсом на реформи для створення ефективних ринків. Ми прагнемо неупередженого, прозорого та відкритого регулювання з урахуванням інтересів як споживачів, так і надавачів послуг», – зазначила Кривенко.

Додамо, Оксана Кривенко – інженер-механік, народилася в 1974 році в місті Свердловську Луганської області. За результатами відкритого конкурсного відбору 29 травня призначена на посаду члена НКРЕКП. До призначення членом регулятора працювала в НКРЕКП на посаді заступника директора Департаменту з регулювання відносин у нафтогазовій сфері.

Нагадаємо, 5 червня завершена процедура оформлення на роботу членів регулятора, відібраних за результатами відкритого конкурсного відбору та призначених указами президента України від 29 травня.

За результатами відкритого конкурсного відбору президент указами призначив Олену Антонову, Дмитра Коваленка, Оксану Кривенко, Євгена Магльованного та Олександра Формагея членами НКРЕКП.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: