СБУ затримала розвідника «ДНР»

Читать на русском
Співробітники Служби безпеки України затримали в Донецькій області бойовика терористичної організації ДНР.

Співробітники Служби безпеки України затримали в Донецькій області бойовика терористичної організації «ДНР».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба СБУ.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 6 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Правоохоронці встановили, що мешканець Маріуполя у 2014 році приєднався до незаконних збройних формувань, де обіймав «посаду» розвідника.

Перебуваючи у складі «мінометного розрахунку» терористів зловмисник брав участь у обстрілах Мар′їнки та Красногорівки, а також зі зброєю в руках протидіяв силам антитерористичної операції.

Ставши свідком численних злочинів проти цивільного населення й мародерства з боку терористів, житель Донеччини вирішив покинути лави бандформування. Певний час бойовик переховувався від правоохоронних органів на підконтрольній українській владі території.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника в Маріуполі. У рамках відкритого кримінального провадження затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Раніше українські військовослужбовці виявили і затримали в районі Авдіївської промзони бойовика, який збирав розвіддані про ЗСУ.

Також прикордонники затримали бойовика «ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: