Стало відомо, які законопроекти розглянуть депутати у вівторок

Читать на русском
Верховна Рада на пленарному засіданні продовжить у другому читанні розглядати законопроект про Вищий антикорупційний суд.

У вівторок, 5 червня, Верховна Рада на пленарному засіданні продовжить у другому читанні розглядати законопроект про Вищий антикорупційний суд.

Відповідна повістка дня опублікована на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що готові голосувати фракції та групиВерховна Рада може цього тижня нарешті ухвалити закон про створення Антикорупційного суду.

Крім того, на сьогодні заплановано повторний розгляд з пропозиціями президента закону про приватну детективну (розшукову) діяльність.

Також нардепи можуть включити до порядку денного законопроекти про внесення змін до закону про публічні закупівлі, змін до держбюджету для фінансового забезпечення державного сектора вугільної галузі, а також до закону про боротьбу з тероризмом щодо основ соціального захисту заручників.

Нагадаємо, раніше спікер українського парламенту Андрій Парубій заявив, що Рада вийде на голосування щодо антикорупційного суду у четвер, 7 червня.

Також прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що піде у відставку, якщо найближчим часом не буде ухвалений закон про створення Антикорупційного суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: