На Донбасі двоє українських військовослужбовців отримали поранення

Читать на русском
Протягом доби вівторка, 5 червня, ситуація в зоні бойових дій залишалася контрольованою підрозділами ЗСУ.

Протягом доби вівторка, 5 червня, ситуація в зоні бойових дій залишалася контрольованою підрозділами ЗСУ. В результаті обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил України в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 5 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Згідно з інформацією, активні бойові дії велися переважно на луганському напрямку. Бойовики відкривали вогонь з забороненої мінськими домовленостями зброї поблизу Новотошківського, Кримського та Причепилівки.

Також противник вів хаотичні обстріли зі стрілецької зброї і гранатометів по українських позиціях поблизу населених пунктів Мар'їнка, Водяне, Луганське, Широкино і Павлопіль.

«Вранці 5 червня підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об'єднаних сил своєчасно виявили і знищили безпілотний літальний апарат російського виробництва «Орлан-10». Під час бойових дій протягом поточної доби двоє військовослужбовців отримали поранення. Втрати противника уточнюються», - додали в штабі ООС.

Раніше ВМС пояснили, як будуть закривати Азовське море.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: