ВМС пояснили, як закриватимуть Азовське море

Читать на русском
Часткове закриття акваторії Азовського моря не означає, що туристи не зможуть там купатися.

Військово-морські сили Збройних сил України дійсно закрили три ділянки Азовського моря на період з 1 червня до 1 вересня для проведення заходів з бойової підготовки.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на начальника прес-центру ВМС ЗСУ Олега Чалика, пише «Слово і Діло».

Захоплення українського судна в Чорному морі: відкрили провадженняПрокуратура Автономної Республіки Крим розпочала кримінальне провадження за фактом затримання в Чорному морі українського риболовецького судна ЯМК-0041.

За його словами, на все літо закрита акваторія поблизу Маріуполя (близько Широкиного, у районі Мелекіного і Білосарайської коси), а також на схід від Бердянська.

«Закриває ділянку Держгідрографія за заявкою Збройних сил України - це такий порядок», - уточнив Чалик і додав, що закриття акваторії не означає, що там не можна буде купатися.

«Це означає, що перед безпосереднім виконанням певних елементів, наприклад стрільб, створюється відповідна група, яка перевіряє район і закриває його повністю, щоб нікого там не було», - розповів він.

В інший час закриття акваторії не означає, що там заборонено купатися, запевнив представник ВМС.

Нагадаємо, стало відомо, чому штурмовик ЗСУ літав над Кирилівкою.

Раніше на Донбасі пройшла раптова перевірка підрозділів авіації для досягнення злагодженості при проведенні дій загальновійськових частин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: