Турчинов назвав убивцю Окуєвої

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що вбивство добровольця АТО Аміни Окуєвої було замовним і вчинене російським кілером.

Секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що вбивство добровольця АТО Аміни Окуєвої було замовним і вчинене російським кілером.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на кореспондента УНІАН, про це він повідомив сьогодні журналістам.

«Розстрільний список»: кого вб'ють наступним після Аміни ОкуєвоїРозстріл автомобіля Аміни Окуєвої й Адама Осмаєва: чеченський слід, зв'язок із Мосійчуком та надзвичайно погана робота спецслужб.

«Зрозуміло, що це кілери, які працювали на замовлення. Це замовлення було чітко зафіксоване, коли перша спроба вбити цю родину була провалена. Відбулася друга спроба, й що стосується деталей, я думаю, що слідчі можуть розповісти, але чітко визначено, звідки приїхав кілер. Кілер – це система терору, яку Росія пробує розв'язати всередині країни», – зазначив Турчинов.

Нагадаємо, 30 жовтня автомобіль добровольців АТО Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва, колишнього командира міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва, обстріляли на залізничному переїзді в селищі Глеваха Київської області. Окуєва загинула, а її чоловік отримав поранення.

1 листопада Окуєву поховали в Дніпрі поруч із командиром міжнародного батальйону імені Джохара Дудаєва Ісою Мунаєвим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: