СБУ затримала на хабарі двох полковників ДСНС

Читать на русском
Співробітники СБУ затримали на хабарі двох посадовців столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Співробітники СБУ затримали на хабарі двох посадовців столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба СБУ в понеділок, 4 червня, передає «Слово і Діло».

Спецоперація СБУ з «воскресінням» Бабченка: чи доцільно та в чому ризик?Російський журналіст Аркадій Бабченко живий. У Службі безпеки України заявили, що вчорашнє «вбивство» було спланованою спецоперацією.

«Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України викрили на хабарі керівника двох управлінь ДСНС у місті Києві», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що два полковника служби цивільного захисту порушили встановлений порядок реалізації списаного транспорту та підробили документи за фіктивною утилізації автомобіля ЗІЛ.

Відзначається, що авто чиновники планували незаконно продати за ціною металобрухту третій особі. При цьому різницю між сумою «продажу» і ринковою вартістю автотранспорту в розмірі 125 тисяч гривень зловмисники вимагали через керівника одного з районних підрозділів ДСНС Києва, на балансі якого знаходиться техніка.

Оперативники спецслужби затримали полковників на робочих місцях під час отримання усієї суми хабара. Затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Порушено кримінальне провадження за статтею про одержання хабара (ч.3 ст.368 КК України).

Раніше СБУ розкрила висновки перевірки Савченко на поліграфі.

Також нагадаємо, що спецоперація СБУ стала ТОП-новиною світових ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: