НАБУ у справі співробітника СБУ отримало доступ до телефону слідчого поліції

Читать на русском
В Антикорупційному бюро хочуть перевірити дані по мобільному телефону слідчого поліції, який нібито давав доручення Олександру Карамушці.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження про отримання неправомірної вигоди начальником сектора контррозвідки Лівобережного міжрайонного відділу Служби безпеки України в місті Києві та Київській області Олександра Карамушки детективи НАБУ отримали доступ до мобільного телефону слідчого Національної поліції.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Детективи НАБУ просили надати доступ до документів мобільного оператора ТОВ «Лайфселл», а саме до даних щодо мобільного номеру слідчого слідчого відділу Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві, який вів розслідування справи про підробки довідок про вагітність дружин іноземців. Як відомо, зазначені довідки про вагітність служили підставою для надання посвідки на тимчасове або постійне місце проживання в Україні для іноземців.

Також детектив подав клопотання про тимчасовий доступ до документів СБУ, а саме про дорученнях слідчого СВ Дніпровського УП ГУНП в Києві про проведення слідчих (розшукових) дій.

Суд обидва клопотання задовольнив.

Нагадаємо, НАБУ отримало доступ до рахунків затриманого працівника СБУ.

Раніше суд призначив експертизу «наркотиків», знайдених під час затримання Карамушки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: