В Одеській області нацгвардійці захворіли на кір

Читать на русском
Спалах кору стався в частині Національної гвардії України, яка дислокується в селі Жеребкове Ананьївського району Одеської області.

Спалах кору стався в частині Національної гвардії України, яка дислокується в селі Жеребкове Ананьївського району Одеської області.

Кір в Україні: чому виникли проблеми з вакцинацією та чи варто карати за відмову від щепленьЗа останній рік в Україні захворіли на кір 6784 особи. 86 відсотків із них не були вакциновані. Про проблеми вакцинації та відповідальності за відмову робити щеплення розповіли експерти.

Про це в понеділок, 4 червня, повідомляє Ананьївська райдержадміністрація з посиланням на головного лікаря місцевої центральної районної лікарні Анатолія Койчева, пише «Слово і Діло».

За його словами, частина військовослужбовців вже виписані з лікарні. Ще 16 людей готуються до виписки. При цьому загальна кількість хворих військових не повідомляється.

У той же час в минулу суботу, 2 червня, ще двоє бійців Нацгвардії були доставлені в лікарню з підозрою на кір.

Раніше повідомлялося, що на кір захворіли понад 1600 українців.

Нагадаємо, стало відомо про спалах кору в школі села Чорна Тиса Закарпатської області. Тоді повідомлялося про 49 хворих дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: