Суд призначив підготовче засідання у справі Мартиненка

Читать на русском
Суд Києва призначив підготовче засідання у справі за обвинуваченням колишнього нардепа Миколи Мартиненка на 21 червня.

Шевченківський суд Києва призначив підготовче засідання у справі за обвинуваченням колишнього нардепа Миколи Мартиненка на 21 червня.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на дані авторозподілу справи, пише «Слово і Діло».

У НАБУ пояснили, чому не передають справу Мартиненка до судуУ НАБУ прокоментували заявили екс-нардепа Олександра Мартиненка про те, що Бюро начеб-то навмисно затягує передачу до суду прави щодо нього.

Справу розглядатиме колегія у складі головуючої судді Оксани Голуб і двох професійних суддів - Тетяни Левицької і Оксани Хардіної.

Як повідомляє антикорупційна прокуратура, обвинуваченим інкримінуються злочини за ч.5 ст.191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.209 (легалізація доходів одержаних злочинним шляхом), ч.1 ст.255 КК України (створення злочинної організації).

Розслідування щодо інших підозрюваних у вчиненні вказаних злочинів наразі триває, зокрема оголошено в розшук ще 4 фігурантів, двоє з яких – громадяни Австрійської Республіки, ще одного з підозрюваних, який переховувався було затримано та обрано запобіжний захід.

Раніше САП скерувала до суду обвинувальний акт у справі Мартиненка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: