Стали відомі деталі справи щодо нардепа Скуратовського

Читать на русском
В Антикорупційному бюро виявили нові дані, які можуть свідчити про брехню в декларації Сергія Скуратовського.

У рамках розслідування кримінального провадження про можливе декларування недостовірної інформації народним депутатом Сергієм Скуратовським детективи НАБУ виявили нові факти, що можуть свідчити про неправдиве заповнення декларації депутатом.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив вказав, що Скуратовський у деклараціях за 2015-2016 роки не вказав своє судно моделі «Galia» 2002 року. Також політик у декларації за 2015 рік забув про автомобіль Mercedes-Benz S450 2010 року дружини Людмили, який вона продала в 2016 році, що теж не відображено в документі. У Бюро додали, що нардеп забув вказати доходи від продажу своєю дружиною автомобіля Porsche Cayenne 2012 року, Lexus LX570 2008 року і ВАЗ 21112.

Крім того, за інформацією НАБУ, Скуратовський у деклараціях за 2015-2016 рік не вказав факти засновництва і володіння його дружиною фірмами ТОВ «Укрполіскорм», ПП «Грін-Грей», ТОВ «КФ «Соло» і ТОВ «КУА «Евроинвест Плюс». До того ж, він забув вказати і факт продажу Людмилою Скуратовською частки в ТОВ «Укрполіскорм» і відповідно доходу в розмірі 8 мільйонів гривень.

У Бюро додали, що, згідно із заявами про вчинення злочину, Скуратовський виступає фактичним власником яхти «Божена» і бенефіціаром низки юридичних осіб, таких як: ТОВ «Прімател», мальтійська компанія «Bogena Ltd», вищевказаних ПП «Грін-Грей», ТОВ «Укрполіскорм» та інших фірм.

Нагадаємо, НАБУ у рамках справи про можливу брехні в декларації Скуратівського провело обшук на фірмі, що раніше йому належала. В результаті обшуку детективи знайшли документи нардепа, в тому числі свіжий депутатський запит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: