НАБУ знайшло документи Скуратовського на фірмі, яка раніше йому належала

Читать на русском
Антикорупційне бюро проводило більше 10 днів слідчі дії в приміщенням приватної фірми, що належала депутату.
Сергій Скуратовський

У рамках розслідування кримінального провадження про можливе декларування недостовірної інформації народним депутатом Сергієм Скуратовським детективи НАБУ протягом 11 днів проводили обшуки в приміщеннях приватного підприємства «Грін-Грей», що раніше належало політику.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Детектив просив накласти арешт на вилучені під час слідчих дій документи, що визнані речовими доказами. Зокрема, мова йшла про низку документів, які належали або пов'язані з нардепом Скуратовським: його лист на ім'я голови НАЗК від 5 липня 2017 роки; листи НАЗК Скуратовському про надання пояснень; декларація нардепа за 2016 рік; копія його паспорта; довідки про доходи Скуратовського; депутатський запит політика від 24 квітня 2018 року до Укртрансбезпеки, а також низку документів його дружини, в тому числі декларації тощо.

Суд задовольнив клопотання.

Зазначимо, що ані дружина ані сам Скуратовський наразі не є власниками компанії «Грін-Грей». Однак під час обшуків, наприклад, був вилучений свіжий депутатський запит Скуратовського від 24 квітня 2018 року до Укртрансбезпеки.

Нагадаємо, НАБУ розслідує можливу брехню в декларації мера Одеси Геннадія Труханова.

Раніше Бюро отримало доступ до документів у справі про брехню в декларації депутата Київради Олександра Омельченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: