НАБУ провело обшук на фірмі, що належала нардепу Скуратовському

Читать на русском
В Антикорупційному бюро намагалися накласти арешт на речі, які були вилучені на фірмі, що раніше належала члену парламенту.
Сергій Скуратовський

Детективи Національного антикорупційного бюро провели обшук у приміщеннях приватного підприємства «Грін-Грей» у рамках кримінального провадження, порушеного за фактом можливого декларування недостовірної інформації народного депутата від фракції Радикальної партії Сергія Скуратовського.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією Bihus.info, вказаною компанією раніше володів сам політик, однак після отримання мандата Скуратовський переписав компанію на дружину Людмилу, а керівником призначив свого помічника Олександра Конихова. Водночас після запитів журналістів кінцевий бенефіціар змінився – замість Людмили Скуратовської власником значилася громадська організація «Реформи в будівництві».

У судовому рішенні вказується, що наприкінці квітня НАБУ провело обшук у приміщеннях ПП «Грін-Грей» і вилучило деякі документи. В зв'язку з цим детективи просили накласти арешт на вилучене. Однак суд відмовив Бюро, оскільки в клопотанні не були надані необхідні для арешту документи.

Нагадаємо, НАБУ почало розслідувати можливе незаконне збагачення нардепа Білоцерковця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: