Ситуація на Донбасі: про що говоритимуть Порошенко з президентом Німеччини

Читать на русском
29 травня в Україну з офіційним візитом приїде президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр.

У вівторок, 29 травня, в Україну з офіційним візитом прибуде президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Про це повідомляє прес-служба президента України, пише «Слово і Діло».

Чотири роки після виборів: наприкінці каденції Порошенко став виконувати менше обіцянок25 травня 2014 року Петро Порошенко був обраний президентом України. Слово і Діло розбиралось, як за чотири роки змінювався рівень його відповідальності.

О 12:20 очікується офіційна церемонія зустрічі президента Німеччини у Маріїнському палаці у Києві.

О 13:15 відбудеться зустріч Штайнмаєра та президента України Петра Порошенка з представниками ЗМІ.

Під час візиту президента Німеччини планується обговорення питань двостороннього та багатостороннього співробітництва, а також шляхів подальшої підтримки Німеччиною європейської та євроатлантичної інтеграції України.

«Окрема увага буде приділена ситуації на Донбасі та питанню розміщення миротворчої місії ООН в окупованому регіоні», - повідомили у прес-службі.

Зазначається, що президент Німеччини також відвідає Львів.

Нагадаємо, Порошенко під час візиту у травні до Німеччини обговорив із канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель та президентом Франції Еммануелем Макроном «дорожню карту» імплементації Мінських домовленостей та залучення миротворців ООН у окупованій частині Донбасу.

Раніше стало відомо, що Порошенко і президент Німеччини планують обговорити питання розміщення миротворців ООН на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: