Трамп визначив перспективи зустрічі з Кім Чен Ином

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп на своїй сторінці у Twitter прокоментував перспективи своєї зустрічі із главою Північної Кореї Кім чен Ином.

Президент США Дональд Трамп на своїй сторінці у Twitter прокоментував перспективи своєї зустрічі із главою Північної Кореї Кім чен Ином.

На своїй сторінці у Twitter він зазначив, що команда із США вже прибула в КНДР, щоб домовитися про цю зустріч, пише «Слово і Діло».

Лідери КНДР і Південної Кореї провели незаплановану зустрічЛідери КНДР і Південної Кореї Кім Чем Чен Ин і Мун Чже Ін проводять зустріч в демілітаризованій зоні між двома країнами.

«Я щиро вірю, що Північна Корея має блискучий потенціал і в один прекрасний день стане великою економічною та фінансовою нацією. Кім Чен Ин згоден зі мною з цього приводу. Це станеться!», - додав Тамп.

Раніше про те, що американські і північнокорейські офіційні особи 27 травня зустрілися у селі Пханмунджом у демілітаризованій зоні між КНДР і Південною Кореєю заявила речник Держдепартаменту Хізер Нойерт. Вона заявила, що підготовка до зустрічі президента США Дональда Трампа і північнокорейського лідера Кім Чен Ина триває.

Нагадаємо, що лідер КНДР Кім Чен Ин підтвердив свій «твердий намір» провести саміт із президентом США Дональдом Трампом 12 червня. Цю заяву він зробив під час переговорів із президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у прикордонному пункті Пханмунджом.

24 травня президент США Дональд Трамп заявив про скасування спільного саміту з Кім Чен Ином, який планували провести 12 червня в Сингапурі. За його словами, скасування зустрічі зумовлене ​​«ворожими висловлюваннями» північнокорейського лідера.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: