У дешевої партії авто в Україні виявили проблеми: подробиці

Читать на русском
Компанія-імпортер автомобілів Volkswagen в Україні - Порше Україна визнала наявність проблем в процедурі сертифікації цілої партії автомобілів

Компанія-імпортер автомобілів Volkswagen в Україні - Порше Україна визнала наявність проблем в процедурі сертифікації цілої партії автомобілів Golf Sportwagen (Variant) мексиканського виробництва.

Про це повідомляє Аutoconsulting, передає Слово і Діло.

Уточнюється, що мова йде про вже проданих 2800 автомобілів, реалізованих на українському ринку з вересня 2017 року.

У прес-релізі «Порше Україна» пояснює наступне:

«У нас є підстави вважати, що були виявлені невідповідності в процесі отримання сертифікату для автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant) в кількості 2800 одиниць в Україні. Це автомобілі мексиканського виробництва, які були імпортовані компанією Порше Україна, починаючи з вересня 2017 року», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що компанія з'ясовує ситуацію і шукає максимально сприятливе рішення для клієнтів.

Скільки іномарок на єврономерах їздить Україною та чим вони небезпечніЯкі проблеми пов'язані з нелегальними іномарками та скільки їх потрапило до країни в 2017-2018 роках, розбирались аналітики Слова і Діла.

Як повідомляє видання, в 2017 році поява на українському ринку VW Golf Sportwagon з 2-літровим дизельним двигуном і нормальною комплектацією за 18000$, в той час, як цінник на інші версії VW Golf підбирався до 40000 у.о, було чимось неординарним.

Виявилося, що це так звана «дизельгейтна» партія мексиканського виробництва. Після «дизельного скандалу» автомобілі виявилися нереалізованими і незабаром вони з'явилися в Україні.

Нагадаємо, 22 травня президент Петро Порошенко підписав закон про скасування перевірки відповідності транспортних засобів екологічним нормам при їх ввезенні в Україну.

Як повідомлялося, в січні-квітні 2018 року в Україні зросли продажі нових комерційних автомобілів майже на 25% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Також аналітики «Слова і Діла» з'ясували, скільки іномарок на єврономерах їздить по Україні і чим вони небезпечні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: