ВР продовжить розгляд проекту про Антикорупційний суд

Читать на русском
Верховна рада України на пленарному засіданні 24 травня продовжить розгляд у другому читанні законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

У четвер, 24 травня, Верховна рада України на пленарному засіданні продовжить розгляд у другому читанні законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

Як пише «Слово і Діло», відповідний порядок денний оприлюднили на сайті парламенту.

Антикорупційний суд: як обіцяють голосувати нардепиВерховна Рада цього тижня може нарешті ухвалити рішення про створення Вищого антикорупційного суду.

Крім того, в порядку денному значиться повторний розгляд із пропозиціями президента України законопроекту про «Про приватну детективну (розшукову) діяльність», а також змін до Кримінального кодексу для приведення його у відповідність до міжнародних стандартів. Також на сьогодні заплановане внесення змін до закону про свободу пересування та вільний вибір місця проживання щодо надання притулку бездомним.

Одним із пунктів порядку денного значиться призначення суддів Конституційного суду України.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Рада проведе переговори з Міжнародним валютним фондом з приводу Антикорупційного суду.

Представники МВФ не погоджуються на формулу подолання вето двома третинами складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (ВККС) та ради міжнародних експертів.

Раніше нардепи почали розгляд в другому читанні законопроекту про Вищий антикорупційний суд (7440) за поданням президента Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: