В Україні з'явилася нова політична партія

Читать на русском
В Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію під назвою «Слуга народу». Згідно з даними реєстру, організаційно-правова форма юридичної особи «Слуга народу» - політична партія.

В Україні офіційно зареєстрували нову політичну партію під назвою «Слуга народу».

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Міністерства юстиції.

Так, в єдиному державному реєстрі юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України з'явилося юридична особа, найменування якої «Політична партія «Слуга народу» (ПП« Слуга народу»).

Згідно з даними реєстру, організаційно-правова форма юридичної особи «Слуга народу» - політична партія.

72 гривні на рік витрачає один українець на Верховну РадуЗа рік утримання Ради коштує працевлаштованому українцеві 72 гривні, і це – на 423 депутатів, 1692 помічників і 1055 працівників апарату. Інфографіка.

Також, згідно з даними ЄДР, керівником політичної партії «Слуга народу» є Баканов Іван Геннадійович, який, за даними аналітичної системи YouControl, є керівником ТОВ «Квартал 95» із 2013 року.

У той же час, відповідно до системи YouControl, раніше «Політична Партія «Слуга народу »називалася «Політична Партія «Партія Рішучих змін».

Відзначимо, що адреса реєстрації політичної партії «Слуга народу», згідно з ЄДР - 04053, міста Київ, вулиця Січових стрільців, будинок 77, офіс 728.

У той же час, як наголошується на сайті аналітичної системи YouControl, такий же адреса вказана як місце реєстрації приватного юридичного бюро «Качура Лоерс».

Раніше лідер радикалів Олег Ляшко закликав Попова скласти мандат нардепа.

Нагадаємо також, що Надія Савченко офіційно стала головою партії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: