Підозрюваному у «справі Труханова» дозволили залишати Одесу

Читать на русском
Підозрюваному Антикорупційним бюро у справі розтрати бюджету Одеси представнику іноземної компанії скасували один із обов'язків.

Підозрюваному детективами НАБУ в причетності до розтрати 185 мільйонів гривень бюджету Одеси на купівлю будівлі для «Європейської мерії» представнику офшору Valton Group LP Артуру Кравченку дозволили вільно переміщуватися Україною.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив продовжити дію всіх обов'язків, покладених на Кравченка, в тому числі носіння електронного браслета та здачі закордонного паспорта, оскільки ризики перешкоджати досудовому розслідуванню досі існують.

Своєю чергою підозрюваний та його захисник у судовому засіданні виступали проти задоволення клопотання в повному обсязі.

Вислухавши обидві сторони, суддя вирішив частково задовольнити клопотання. Суд продовжив дію всіх обов'язків, крім заборони залишати Одесу без дозволу.

Нагадаємо, суд наклав арешт на майно та бізнес Кравченка.

Раніше суддя також наклав арешт на вилучений НАБУ під час обшуків мобільний телефон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: