Підозрюваній у справі Труханова пом'якшили запобіжний захід

Читать на русском
Столичний райсуд переглянув запобіжний захід оцінювачу будівлі збанкрутілого заводу Краян, в якому розмістили нову мерію Одеси.

Підозрюваній у причетності до розкрадання 185 мільйонів гривень бюджету Одеси на придбанні будівлі збанкрутілого заводу «Краян», оцінювачу й директору «Брокбізнесконсалт» Галині Богдановій пом'якшили запобіжний захід.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва ще місяць тому за результатами розгляду клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив продовжити дію запобіжного заходу Богдановій у вигляді домашнього арешту.

Своєю чергою підозрювана та її захисник виступали проти продовження домашнього арешту й просили в задоволенні клопотання відмовити, оскільки, на їхню думку, підозра необґрунтована.

Вислухавши обидві сторони, суддя ухвалив рішення частково задовольнити клопотання. Так, суддя змінив запобіжний захід Богданової з домашнього арешту на особисте зобов'язання з покладанням наступних обов'язків: прибувати за першим викликом, не відлучатися з Одеси, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з підозрюваними та свідками в справі, здати на зберігання закордонні паспорти й носити електронний браслет.

Нагадаємо, з директора Департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олексія Спектора зняли браслет.

Раніше суд зняв електронний браслет зі ще одного чиновника у справі Труханова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: