З підозрюваного в справі Труханова чиновника зняли браслет

Читать на русском
Райсуд столиці лише частково задовольнив прохання антикорупційних прокурорів про продовження запобіжного заходу чиновнику з Одеси.
Олексій Спектор

Підозрюваному детективами НАБУ в причетності до розтрати 185 мільйонів гривень бюджету Одеси директору Департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олексію Спектору дозволили залишати межі міста, а також не носити електронний браслет.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора САП про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП клопотав про продовження запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту та дії покладених процесуальних обов'язків, у тому числі здачі закордонних паспортів, невиїзду за межі Одеси та носіння електронного браслета.

Однак суд лише частково задовольнив прохання прокурора й скасував два покладених обов'язки: не залишати межі Одеси без дозволу та носити електронний браслет. Дія нічного домашнього арешту й решти обов'язків була продовжена.

Нагадаємо, меру Одеси Геннадію Труханову дозволили вільно пересуватися Україною.

Раніше суд зняв електронний браслет із заступника Спектора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: