НАБУ завершило розслідування щодо судді Денисюк

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі не захотіли продовжувати терміни розслідування справи про можливе неправосудне рішення судді в газовій справі.

У Національного антикорупційного бюро закінчився строк досудового розслідування кримінального провадження за підозрою судді Господарського суду Харківської області Тетяни Денисюк у зловживанні службовим становищем та винесенні завідомо неправосудного рішення в рамках справи про «газові схеми» народного депутата-втікача Олександра Онищенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Судовий репортер».

Терміни досудового розслідування спливли вчора, 21 травня. За словами адвокатів судді, НАБУ клопотало до САП про продовження терміну, проте захист подав заперечення й керівник прокуратури Назар Холодницький вирішив терміни не продовжувати.

21-22 травня Солом'янський суд розглядав клопотання прокурора про продовження терміну дії обов'язків підозрюваної Денисюк ще на два місяці.

Суддя Ірина Антипова залишила клопотання прокурора САП про продовження терміну обов'язків без задоволення. Постанова оскарженню не підлягає.

Чим мотивувала своє рішення суддя Антипова, поки невідомо. Повний текст буде оголошений 26 травня.

Нагадаємо, суд відмовив САП в обранні запобіжного заходу судді Денисюк. Щоправда, пізніше їй таки обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: