Назвали терміни завершення розслідування щодо Трампа в США

Читать на русском
Команда спецпрокурора Мюллера до вересня завершить розслідування про можливе втручання Росії в президентські вибори у США в 2016 році.

Команда спецпрокурора Роберта Мюллера до 1 вересня нинішнього року завершить розслідування про можливе втручання Росії в президентські вибори у США в 2016 році.

Про це сказав адвокат президента США Руді Джуліані, повідомляє СNN у понеділок, 21 травня.

У США винесли перший вирок у рамках справи про «втручання»Першим засудженим у справі про втручання Росії у вибори президента США в 2016 році став голландський юрист Алекс ван дер Зваан.

Інформацію про терміни Джуліані дізнався під час проведення переговорів про допит Трампа. Роберт Мюллер заявив, що якщо вийде допитати президента, то завершити розслідування вдасться до 1 вересня.

Як зазначив Джуліані, Трамп навряд чи погодиться на допит, поки деталі про конфіденційне джерело в ФБР, яке спілкувалося з радниками Трампа про можливі зв'язки з Росією, не будуть передані президенту.

Джуліані додав, що інформацію про дату він отримав від Роберта Мюллера місяць тому й за цей час дата завершення розслідування могла змінитися.

За словами адвоката Трампа, затягування розслідування може вплинути на проміжні вибори до Конгресу США, які пройдуть у листопаді 2018 року.

Нагадаємо, США підозрюють Росію у впливі на результат президентських виборів 2016 року. У середині лютого 2018 року американська влада висунула офіційні звинувачення 13 громадянам Росії й трьом російським компаніям, визнавши доведеним їх втручання в політичну систему США.

Раніше ЗМІ повідомили, що спецпрокурор Роберт Мюллер пригрозив спрямувати повістку Дональу Трампу з метою привести його на слухання перед великим журі присяжних.

Також проти адвоката Дональда Трампа Майкла Коена було розпочате розслідування за підозрою в банківському шахрайстві та фінансових порушеннях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: