Парк відпочинку в селі Синиця Черкаської області так і не був відновлений, як обіцяв Яценко

Читать на русском

Народний депутат України Антон Яценко заявив, що планує відновити парк відпочинку в селі Синиця Христинівського району Черкаської області. За словами Яценка, з цього приводу він звернеться до районної адміністрації, однак якщо там не погодяться допомогти, проведе відновлювальні роботи власними силами.

Таку обіцянку він дав 11 грудня 2015 року, нагадує «Слово і Діло».

«Радимося, як все-таки зробити так, щоб його (парк – ред.) почистити, зробити доріжки, освітлення, можливо, на сонячних батареях. Ось так його окультурити й зробити такою зоною відпочинку для цілого району. Я думаю, що буду спілкуватися з головою районної адміністрації та з губернатором, і якщо вони не допоможуть, то я буду якось сам намагатися це зробити», – заявив Яценко телеканалу «Громдаське.ТБ».

Антон ЯценкоНародний депутат України

Раніше Яценко звертався до Кабінету міністрів, щоб дізнатися, в кого на балансі перебуває парк села Синиця. У Черкаській облдержадміністрації нардепу повідомили, що для збереження парку та його споруд необхідно терміново знайти ефективного власника та кошти для відновлення втрачених об'єктів. Також бажано було б створення на його території зони відпочинку й включити парк до переліку туристичних маршрутів Христинівського району.

Щоб дізнатися, як просувається реконструкція парку, ми звернулися із запитом до Синицької сільради, де повідомили, що починаючи із січня 2016 до травня 2018 року роботи з відновлення зони відпочинку в селі не проводилися.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Яценко дав 61 обіцянку, з них 16 виконав, а 10 – провалив.

Про те, як нардеп виконує свої обіцянки, дивіться в нашій рубриці «Обіцянки країни чудес».

Що обіцяли мажоритарники Черкаської області медикам – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: