Нові обстріли Мар'їнки, є жертви

Читать на русском
На Донбасі бойовики обстріляли житлові райони Мар'їнки, в результаті чого загинув місцевий житель.

Окупанти обстрілюють Мар'їнку. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Як пише «Слово і Діло», про це передає Depo.Донбас.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 21 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«36-річний житель Мар'їнки загинув в результаті обстрілу бойовиками цього населеного пункту. Як доповів мені Володимир Мороз, голова Мар'їнської райдержадміністрації, Михайло, так звали чоловіка, вийшов на свій двір на околиці Мар'їнки, в той час, коли бойовики вели вогонь по місту зі стрілецької зброї. Одна з куль влучила прямо в нього», - зазначив Жебрівський.

Він додав, що лікарі, які приїхали на виклик, констатували смерть. У той же час відзначається, що забрати загиблого чоловіка лікарі не встигли - бойовики посилили вогонь, і медикам довелося від'їхати на безпечну відстань.

«За повідомленням голови району, в даний час бойовики продовжують вести вогонь по місту», - резюмував Жебрівський.

Як повідомлялось раніше, 21 травня вранці бойовики накрили артилерійським вогнем передмістя Торецька - селище Південне на Донеччині.

Нагадаємо, Хуг розовів,про ситуацію на Донбасі, що минулий тиждень був найгіршим за цей рік.

Також ЗСУ взяли в полон трьох бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: