Справу Пашинського внесли до ЄРДР

Читать на русском
Справу нардепа Сергія Пашинського про стрілянину у Київській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нардеп Сергій Пашинський стверджує, що 27 квітня його провадження внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні слідчими були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом спричинення тілесних ушкоджень громадянину Хімікусу», - пише Пашинський.

Хімікус vs. Пашинський, або «Шейк» проти «Глока»Аналіз конфлікту між народним депутатом Сергієм Пашинським і перевізником В'ячеславом Хімікусом із точки зору закону.

«Станом на цю хвилину почали з'являтися перші замовні інтерпретації про те, що нібито це свідчить про «перемогу» проти мене кампанії Портнова. Начебто визнання моєї, Сергія Пашинського, провини», - продовжує він.

Нардеп вважає, що внесення справи до ЄРДР не має інших негативних наслідків для нього, як «крім інформаційних маніпуляцій».

«Хочу всім повідомити, що згідно статті 214 КПК України слідчий або прокурор за заявою адвокатів зобов'язані внести до ЄРДР повідомлення про злочин і почати розслідування», - додає він.

Як відомо, 31 грудня у лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрілив в ногу місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу. Сам Пашинський отримав удар пляшкою по голові.

Депутат заявляє, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, стверджує інше.

Як раніше повідомлялося, щодо слідчого ГПУ у справі про стрілянину Пашинського відкриють провадження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: