Пашинський стріляв у людину з пістолета, подарованого Аваковим

Читать на русском
Народний депутат фракції Народний фронт Сергій Пашинський запевняє, що повністю співпрацює зі слідством у справі про інцидент за його участю напередодні Нового року.
Сергій Пашинський

Народний депутат фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський запевняє, що повністю співпрацює зі слідством у справі про інцидент за його участю напередодні Нового року.

Про це він повідомив журналістам у перерві допиту в прокуратурі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Слідчі дії ще продовжуються. Я, як ніхто, зацікавлений у всебічному і максимально детальному і скрупульозному проведенні слідства. Зараз це слідство проводиться. Я повністю співпрацюю зі слідством, я видав добровільно все те, що було потрібно слідству», – наголосив Пашинський.

Він розповів, що пістолет, з якого був зроблений постріл, нагородний, виданий у березні 2014 року.

У справі Пашинського поки нікому не оголосили підозру – прокуратураУ справі депутата Верховної Ради від фракції Народного фронту Сергія Пашинського підозру поки нікому не оголосили.

«Це нагородна зброя, яка була мені видана в березні 2014 року,… я мав право на її носіння, я мав право нею користуватися, і вона добровільно віддана працівникам правоохоронних органів», – сказав нардеп, додавши, що носить зброю з собою «на випадок необхідності».

«В даному випадку була така необхідність», – підкреслив він.

Нагадаємо, прокуратура розслідує інцидент за участю Пашинського. 31 грудня на дорозі в одному із сіл Васильківського району Київської області нардеп з пістолета прострелив ногу чоловікові, який, за його словами, напав першим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: