Родичці Скрипаля повторно відмовили в британській візі

Читать на русском
Великобританія повторно відмовила племінниці колишнього співробітника ГРУ і британського агента Сергія Скрипаля Вікторії у візі.

Великобританія повторно відмовила племінниці колишнього співробітника ГРУ і британського агента Сергія Скрипаля Вікторії у візі.

Причиною відмови став недостатній заробіток жінки.

ЗМІ дізналися про таємний візит Скрипаля до ЧехіїЕкс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль, на якого було скоєно замах в британському Солсбері, таємно відвідав Прагу в 2012 році.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це вона повідомила порталу iz.ru.   Остання заява на піврічну візу була подана 18 квітня. Заробіток Вікторії становив на той момент 100,05 тис. рублів, вона працює економістом. На думку влади Великобританії, такий дохід є недостатнім для перебування в країні.

Першу заяву племінниця Сергія Скрипаля подала 3 квітня. У візі було відмовлено, так як в документах було вказано, що вона не працевлаштована.

Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості в англійському місті Солсбері 4 березня. Британська влада заявила, що Скрипалів отруїли нервово-паралітичною речовиною «Новачок». Лондон наполягає, що до інциденту причетна Росія. Москва категорично відкидає ці звинувачення.

На цей момент відомо, Сергій і Юлія Скрипалі прийшли до тями.

Дочка колишнього співробітника ГРУ була виписана з лікарні. Зазначається, що британські спецслужби відвезли її в невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: