У штабі ООС заявили про активні бойові дії на Донбасі

Читать на русском
За минулу добу, 12 травня, на Донбасі тривали інтенсивні бойові дії, один військовослужбовець загинув, четверо отримали поранення.

За минулу добу, 12 травня, на Донбасі тривали інтенсивні бойові дії, один військовослужбовець загинув, четверо отримали поранення.

За даними прес-центру ООС, російсько-окупаційні війська 73 рази порушували режим припинення вогню, з них 20 разів застосовували 122-мм артилерію, 120 і 82-мм міномети, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 12 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На Луганщині, в районах населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, бойовики намагалися витіснити підрозділи ЗСУ з вигідних оборонних позицій.

На донецькому напрямку інтенсивні бойові дії тривали в районах населених пунктів Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам'янка, Новгородське, на Авдіївський промзоні і в околицях Мар'їнки. На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаковка і Широкино тривали бойові дії із застосуванням переважно стрілецької зброї.

ПАРЄ визнала окупацію Донбасу Росією: що пишуть у соцмережахПАРЄ врахувала поправки української делегації й визнала, що частина Донбасу окупована Росією.

Під час бойових дій 1 військовослужбовець загинув, ще 4 отримали поранення. Пораненим надана медична допомога і їхньому життю нічого не загрожує. За даними розвідки, знищено 2 і поранено 6 бойовиків.

Протягом ночі, бойовики 6 разів застосовували важке озброєння, ситуація контролюється Об'єднаними силами.

Рані стало відомо, що президент Петро Порошенко підписав указ про спортивну реабілітацію учасників бойових дій.

Також Порошенко назвав умову для проведення виборів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: