Порошенко підписав указ про спортивну реабілітацію учасників бойових дій

Читать на русском
У суботу, 12 травня, президент України Петро Порошенко підписав указ про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій.

У суботу, 12 травня, президент України Петро Порошенко підписав указ про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в АТО, в заходах щодо забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ в Донецькій і Луганській областях.

Президент на лаві запасних. Як Порошенко відновлюватиме втрачені рейтингиЄ час розкидатися рейтингами, а є час їх збирати. Завдяки чому чинному президенту вдасться потрапити до другого туру виборів, а можливо, й перемогти, розмірковував політолог Олександр Радчук.

Про це президент повідомив в Twitter, передає «Слово і Діло».

Йдеться про забезпечення доступності занять спортом для осіб з інвалідністю, про розширення мережі спорзалов, надання протезів, ортезів для занять спорту. Також залучення учасників бойових дій в спортивні змагання та інші заходи, в тому числі за участю держав - членів НАТО.

«Надалі забезпечити інклюзивність спортивної реабілітації учасників бойових дій в Україні повинен єдиний державний орган, як Міністерство у справах ветеранів», - додав Порошенко.

Раніше Порошенко назвав умову для проведення виборів на Донбасі.

Також нагадаємо, що Порошенко розповів, про що говорив з Меркель і Макроном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: