У Вірменії змінилися голови силових відомств

Читать на русском
Президент Вірменії Армен Саркісян підписав указ про призначення нових керівників поліції і Служби національної безпеки (СНБ).

Президент Вірменії Армен Саркісян підписав указ про призначення нових керівників поліції і Служби національної безпеки (СНБ).

Чи стане призначення Пашиняна перемогою вірменського «майдану» та чого чекати далі?У парламенті Вірменії 8 травня відбудеться голосування за кандидатуру Нікола Пашиняна на посаду прем’єр-міністра. Про ймовірне призначення та подальший розвиток подій міркували експерти.

Поліцію очолив Валерій Осіпян, а пост директора СНБ зайняв Артур Ванецян, повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на DW.

Напередодні новообраний прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян звернувся до президента з пропозицією змінити голів силових відомств. За словами Пашиняна, кадрові перестановки в поліції і СНБ були необхідні, для того, щоб форсувати боротьбу з корупцією в Вірменії.

Перед своїм обранням в парламенті Нікол Пашинян обіцяв, що не буде займатися «кадровим погромом» в системі держуправління, оскільки в ній працює «безліч талановитих людей». Він також вказав, що не буде «тотально відкидати реформи і програми колишнього уряду».

Раніше Пашинян оголосив про загрозу «контрреволюції».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: