У МЕРТ відмовилися використовувати новий бренд України

Читать на русском
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) не використовуватиме затверджений напередодні Кабінетом міністром рекламний бренд Ukraine NOW.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) не використовуватиме затверджений напередодні Кабінетом міністром рекламний бренд Ukraine NOW.

Про це заявив радник міністра економічного розвитку Іван Липтуга, передає «Слово і Діло».

В України з'явився новий рекламний бренд: реакція соцмережУряд схвалив новий бренд України – Ukraine Now UA. Слово і Діло з'ясовувало, що про нього думають у соцмережах.

За його словами, МЕРТ продовжить використовувати для туристичної галузі айдентику Ukraine-It's all about U, затверджену ще в 2013 році.

«Стейкхолдери не визначені. Туризм як найгучніший рупор у брендингу територій має вже свій фундаментальний брендбук та айдентику, ухвалену в 2013 році, яку використовують на всіх виставках протягом останніх 5 років. Ukraine-It's all about U – зареєстрована торгова марка, перебуває на балансі та в управлінні ... Мінекономрозвитку й буде надалі використовуватися в цілях просування національного туристичного продукту України», – написав Липтуга на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, новий бренд України Ukraine NOW може використовуватись у сфері інвестицій та експорту, проте «потрібно запитати причетних до просування експортного та інвестиційного потенціалу країни на міжнародній арені, чи збираються вони використовувати цю айдентику в своїх сферах».

«За місяць ніхто вже не згадає про нову ухвалену айдентику, крім тих, на чиї плечі ляже завдання подальшого її впровадження в життя. І лише від цих людей залежатиме, наскільки це життєздатний проект і чи хороший він», – зазначив радник міністра економічного розвитку.

Раніше уряд затвердив бренд України, який являє собою напис Ukraine NOW (слово Ukraine без кольорової заливки, слово NOW у жовтій заливці, а також у кінці напису символ у синьому колі, який може змінюватися ситуативно).

Також відзначимо, що Кабмін затвердив перелік об'єктів великої приватизації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: