У Варшаві невідомі побили трьох українців битами

Читать на русском
У селі Глоскув група невідомих напала на трьох громадян України й жорстоко побила одного з них.

У селі Глоскув, що поблизу Варшави, група невідомих напала на трьох громадян України й жорстоко побила одного з них.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 10 травня, повідомляє «Польське радіо».

Туск про підтримку Польщею України: «з'явилися питання»Президент Європейської ради Дональд Туск розраховує на подальшу політичну підтримку України Польщею.

Нападники били своїх жертв бейсбольними битами. Один з українців потрапив до лікарні з проломленим черепом і відкушеним язиком. Під час нападу в нього стався епілептичний напад.

За даними Gazeta Wyborcza, постраждалих українців звуть Микола, Андрій і Руслан. Вони працюють в Асоціації водних компаній у Глоскуві. Їм від 45 до 52 років. Українці орендують житло в Глоскуві.

Третього травня вони пішли до місцевого магазину. Після виходу з нього їх зачепив незнайомий чоловік. Між ним і українцями сталася перепалка.

«За їхніми словами, чоловік сказав, що знає, де вони живуть. Він дістав телефон і кудись зателефонував», – розповів співробітник постраждалих.

Коли українці йшли додому, дорогу їм раптово загородили дві машини, з яких вийшли 6-7 чоловіків. Нападники витягли з багажників бейсбольні біти й накинулися з ними на українців. Двом вдалося втекти.

Про інцидент повідомили до поліції. Правоохоронці продовжують розшук нападників і поки не розкривають подробиць обставин інциденту.

Раніше в Польщі українця побили в трамваї.

Також повідомлялося, що в Польщі українців запитують про Бандеру при отриманні «карти поляка».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: