Рада та Кабмін частково залишилися без води

Читать на русском
Будівлі уряду та парламенту частково залишилися без водопостачання через аварію на водопровідній мережі, яка сталася у вівторок, 8 травня.

Будівлі уряду та парламенту частково залишилися без водопостачання через аварію на водопровідній мережі, яка сталася у вівторок, 8 травня.

Про це повідомили в «Київводоканалі», передає «Слово і Діло».

Комунальні послуги: що дає споживачу право вибору постачальникаМинулого року депутати більшістю голосів підтримали закон про житлово-комунальні послуги в Україні, згідно з яким споживачі мають право обирати постачальників. На що це вплине, розповіли експерти.

У прес-службі підприємства уточнюють, що спочатку надійшла інформація про затоплення підвалу в ресторані на вул. Грушевського, 16, після чого був виявлений ​​прихований витік води. Водопостачання було відключене, витік ліквідований. Однак є необхідність у проведенні ремонтних робіт, які передбачають розриття проїжджої частини. Їх планують провести 10 травня.

У результаті аварії низка будівель, як і раніше, залишається без централізованого водопостачання.

«Об'єкти, які частково залишилися без води: вул. Грушевського, 5 (1 введення до Верховної Ради), вул. Грушевського, 12 (1 введення до Кабміну). Об'єкти, які залишилися без води: вул. Грушевського, 14 (редакція газети «Урядовий кур'єр»), вул. Грушевського, 16 (житловий будинок на 7 квартир), вул. Грушевського, 18 (Управління справами Верховної Ради)», – уточнили в прес-службі столичного водоканалу.

Раніше Кабмін змінив правила оформлення субсидій.

Відзначимо також, що «Київводоканал» оприлюднив графік відключення води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: