На Донбасі зменшилася кількість вибухів – ОБСЄ

Читать на русском
У Донецькій області спостерігачі ОБСЄ зафіксували 36 вибухів проти близько 90 за попередній період, а в Луганській - два вибухи проти десяти напередодні.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях в порівнянні з попереднім звітним періодом.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 травняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 2 травня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Що стосується вибухів, то в Донецькій області було зафіксовано 36 проти близько 90 за попередній період, а в Луганській - два вибухи проти десяти напередодні.

Також повідомляється, що безпілотний літальний апарат СММ (БПЛА) зафіксував військовослужбовців, які цілилися і стріляли по БПЛА біля Катеринівки, ще один БПЛА глушили біля Богданівки.

Відзначається, що на матеріалах фото- і відеофіксації БПЛА, який 30 квітня пролітав над позицією Збройних сил України в районі Катеринівки були помічені два військовослужбовців Збройних сил України, які наводили автомати в напрямку БПЛА, і дим, що піднімається зі зброї.

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала обстріли Донецької фільтрувальної станції.

Раніше в ЛНР заявили про перехід конфлікту в гарячу стадію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: