НАБУ отримало доступ до телефону заступника Труханова

Читать на русском
В Антикорупційному бюро хочуть перевірити дзвінки заступника міського голови Одеси на предмет з'єднань із фігурантами справи.
Павло Вугельман

У рамках досудового розслідування кримінального провадження про можливу розтрату 185 мільйонів гривень одеського бюджету на купівлі будівлі збанкрутілого заводу «Краян» детективи НАБУ отримали доступ до телефону віце-мера Одеси Павла Вугельмана.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Детективи встановили, що Вугельман використовував і використовує засоби мобільного зв'язку оператора «Інтертелеком». У зв'язку з цим Бюро просило надати тимчасовий доступ до інформації за абонентським номером підозрюваного, а саме: копій договорів, угод та інших документів, які оформлені або надані клієнтом при реєстрації абонентського номера; відомостей про з'єднання абонентського номера за період із 2016 року до 13 квітня 2018 року зі вказівкою відповідних даних про тип з'єднань, дати, часу й тривалості, вхідних і вихідних телефонних з'єднань, у т. ч. нульової тривалості, маршрутів передавання, SMS, MMS, надання послуг інтернету (GPRS-трафік, 3G-трафік) із зазначенням виділених IP-адрес тощо. Метою цього клопотання вказується підтвердження або спростування стійких зв'язків між віце-мером та іншими підозрюваними.

Суд клопотання задовольнив.

Нагадаємо, суд знову зняв арешт із половини грошей «Девелопмент Еліт».

Раніше було оприлюднене листування фігурантів справи мера Одеси Труханова про зняття арешту зі 185 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: