Побиття Найєма: чотирьом нападникам оголошено про підозру

Читать на русском
Прокуратура Києва N10 оголосила про підозру всім чотирьом зловмисникам, причетним до побиття народного депутата Мустафи Найєма.

Прокуратура Києва N10 оголосила про підозру всім чотирьом зловмисникам, причетним до побиття народного депутата Мустафи Найєма.

Про це повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець в коментарі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Затриманим оголошено про підозру за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.

«На даний час їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК, їх дії були кваліфіковані як хуліганство, вчинене групою осіб», - заявила Максимець.

Заочно оголошено про підозру ще одній людині, яка безпосередньо завдала депутату удар в обличчя, проте знила з місця інциденту і не була затримана.

«Сьогодні також прокуратурою було погоджено заочне повідомлення про підозру четвертому учаснику цього конфлікту, який безпосередньо вдарив в обличчя народного депутата, але зник з місця події. Його дії кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу: крім ст. 296 йому також інкримінували ст. 122, це умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості. В даний час готуються матеріали для оголошення його в розшук, оскільки він ховається від органу досудового розслідування», - заявила Максимець.

Також в справі про побиття нардепа було відкрито ще одне провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: