Суд Чехії підтвердив ліквідацію «представництва ДНР»

Читать на русском
У Чехії Верховний суд міста Оломоуц у четвер, 26 квітня, підтвердив рішення про ліквідацію самозваного консульства бойовиків ДНР в Остраві.

У Чехії Верховний суд міста Оломоуц у четвер, 26 квітня, підтвердив рішення про ліквідацію самозваного консульства бойовиків «ДНР» в Остраві.

Суддя не задовольнив апеляцію голови фейкового представництва донецьких терористів Нелі Лискової, пише «Слово і Діло» з посиланням на Ceske Noviny.

Суд підтвердив, що організація Лискової протиправно дублює функції державних відомств. Сама Лискова пообіцяла звернутися до Верховного суду Чехії.

Нагадаємо, проросійська діячка Нела Лискова в обхід МЗС проголосила себе «почесним консулом ДНР». 7 квітня 2017 року Обласний суд у місті Остраві ухвалив рішення про початок процедури ліквідації «представницького центру ДНР» на території Чехії, який очолила громадянка Чехії Нела Лискова.

Також прокуратура Франції за клопотанням Міністерства закордонних справ країни намагається скасувати державну реєстрацію так званого представницького центру терористичної організації «ДНР».

Раніше стало відомо, скільки чеських найманців воювало на боці бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: