У Чехії ліквідували «посольство ДНР»

Читать на русском
Суд чеського міста Острава остаточно ліквідував так зване «представництво ДНР» як незаконне.
Євген Перебийніс

Суд чеського міста Острава остаточно ліквідував так зване «представництво ДНР» як незаконне.

Про це повідомив посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Санкційна альтернатива: як швидко й безболісно розпрощатися із забороненими російськими ресурсамиУсім російським сайтам та програмному забезпеченню можна без проблем знайти українські або західні замінники. «Слово і Діло» зібрало альтернативні варіанти заміни соцмереж, поштових сервісів і бухгалтерських програм.

«Кінець чергового російського фейку: суд чеського міста Острава остаточно ліквідував т.зв. «Представництво ЛНР» як незаконне. Спасибі Міністерству закордонних справ Чехії і особисто Міністру Заоралеку за послідовну позицію в цьому питанні», - повідомив Перебийніс

Зокрема Любомир Заоралек написав на своїй сторінці в Твіттер: «Я вітаю рішення окружного суду в Остраві, щодо заборони організації «Дипломатичний центр Донецької Народної Республіки», якій дало початок Міністерство закордонних справ Чехії.

Так, 30 серпня 2016 року українські нардепи звернулися до голови СБУ Василя Грицака з проханням вивчити інформацію про спробу створення Нелі Лисковою (Nela Lisková) дипломатичного представництва т.зв. «ДНР» в Чехії, а в разі підтвердження - відкрити кримінальне провадження та оголосити Лискову в міжнародний розшук.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця обіцяє знижку на перші квитки з Києва в Прагу.

А 23 червня Чехія оголосила про готовність вступити в єврозону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: