Міністри-втікачі часів Януковича обіцяють повернутися до Києва

Читать на русском
Українські політики-втікачі, які ховаються в Росії, - Микола Азаров, Віталій Захарченко, Андрій Клюєв та Станіслав Шуляк - заявили, що повернуться в Україну і «відродять» її.

Українські політики-втікачі, які ховаються в Росії, - Микола Азаров, Віталій Захарченко, Андрій Клюєв та Станіслав Шуляк - заявили, що повернуться в Україну і «відродять» її.

Про це вони сказали на прес-конференції в Москві в четвер, 26 квітня, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що Захарченка будуть судити заочноСказано 20 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ми обов'язково повернемося до нашої країни. Ви можете записати, я можу розписатися. Ми представники тієї самої України, якої не хоче бачити нинішній режим. Ми обов'язково повернемося і обов'язково відродимо Україну, змінивши її політичний курс. Я в цьому глибоко переконаний», - заявив Азаров.

Колишній міністр МВС України Віталій Захарченко також запевнив, що повернеться в Україну.

«Я дуже тісно пов'язаний з Україною. Активні роки я віддав цій країні. І, безумовно, своє майбутнє, і політичне в тому числі, я з цією країною пов'язую», - зазначив Захарченко.

Пообіцяв повернутися і колишній командувач внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк.

«Буду (повертатися, - ред.). Хочу повернутися в Україну, де червоний прапор перемоги і георгіївська стрічка будуть гордістю і честю країни, а дивізіон СС Галичина буде плямою важкої ганьби. Ось в таку країну я хочу повернутися, і докладу максимум зусиль, щоб так і було», - сказав Шуляк.

Прес-конференція в Москві тривала трохи більше години, на ній були присутні близько двох десятків журналістів, з них тільки одна - з України, якій Азаров читав мораль замість відповіді на питання.

Нагадаємо, суд ЄС відмовився скасовувати санкції проти Азарова.

Також в ЗМІ з'явилася інформація, що з рахунків банку сина Януковича зникли мільярди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: