Екс-міністру часів Януковича вручили обвинувальний акт

Читать на русском
Захисту екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича вручили обвинувальний акт у справі повернення до Конституції 1996 року.

Захисту екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича вручили обвинувальний акт у справі повернення до Конституції 1996 року.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook адвокат екс-міністра Євген Солодко, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що Захарченка будуть судити заочноСказано 20 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«17 квітня 2018 року – апогей прокурорської нісенітниці щодо Олександра Володимировича Лавриновича. 5 хвилин тому в адвокатському офісі стороні захисту вручений обвинувальний акт», – написав він.

За словами Солодка, очікувалося, що після рішення Апеляційного суду Києва, яким підозра була визнана необґрунтованою в зв'язку з відсутністю події кримінального правопорушення, а запобіжний захід скасований, ГПУ закриє справу. Однак цього не сталося.

Відомо, що Печерський райсуд обмежив захист Лавриновича в термінах ознайомлення з матеріалами справи до 12 квітня.

Нагадаємо, в грудні 2017 року Департамент спецрозслідувань ГПУ завершив досудове розслідування ув кримінальному провадженні щодо екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича щодо повернення до Конституції 1996 року.

Лавринович повідомляв, що за його зверненням НАБУ розпочало кримінальне провадження, в якому фігурують слідчий, прокурор Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України та суддя Печерського районного суду Києва, щодо притягнення його як завідомо невинуватої особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: