Екс-міністру часів Януковича вручили обвинувальний акт

Читать на русском
Захисту екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича вручили обвинувальний акт у справі повернення до Конституції 1996 року.

Захисту екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича вручили обвинувальний акт у справі повернення до Конституції 1996 року.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook адвокат екс-міністра Євген Солодко, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що Захарченка будуть судити заочноСказано 20 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«17 квітня 2018 року – апогей прокурорської нісенітниці щодо Олександра Володимировича Лавриновича. 5 хвилин тому в адвокатському офісі стороні захисту вручений обвинувальний акт», – написав він.

За словами Солодка, очікувалося, що після рішення Апеляційного суду Києва, яким підозра була визнана необґрунтованою в зв'язку з відсутністю події кримінального правопорушення, а запобіжний захід скасований, ГПУ закриє справу. Однак цього не сталося.

Відомо, що Печерський райсуд обмежив захист Лавриновича в термінах ознайомлення з матеріалами справи до 12 квітня.

Нагадаємо, в грудні 2017 року Департамент спецрозслідувань ГПУ завершив досудове розслідування ув кримінальному провадженні щодо екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича щодо повернення до Конституції 1996 року.

Лавринович повідомляв, що за його зверненням НАБУ розпочало кримінальне провадження, в якому фігурують слідчий, прокурор Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України та суддя Печерського районного суду Києва, щодо притягнення його як завідомо невинуватої особи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: