Столична комунальниця отримала в подарунок Tesla

Читать на русском
Комунальниця в 2017 році отримала в подарунок від сина автомобіль Tesla Model S, оцінений у 50 тисяч гривень.

Начальниця планово-економічного відділу КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району міста Києва» Тетяна Шуберт у 2017 році отримала в подарунок від сина автомобіль Tesla Model S, оцінений у 50 тисяч гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Bihus.Info.

НАЗК про декларацію Рабіновича: «забув» про земельну ділянку дружини та права на каналНАЗК направило в НАБУ результати повної перевірки декларації народного депутата з фракції Опозиційного блоку Вадима Рабіновича.

Власницею електрокару Tesla Model S 2013 року випуску Тетяна Шуберт стала 11 квітня минулого року. Згідно з її декларацією, вартість автомобіля на дату набуття становила 50 тисяч гривень. Проте наразі на вторинному ринку ціни на такі авто залежно від комплектації коливаються від 40 до 55 тисяч доларів.

У розділі про доходи комунальниця вказала 50 тисяч гривень подарунку в негрошовій формі від свого сина Володимира Шуберта. Ймовірно, йдеться саме про цю автівку. Ще 270 тисяч гривень чиновниці подарував її 87-річний батько Анатолій Ластовський.

У січні 2016 року Тетяна Шуберт оформила свідоцтво про право власності на 93-метрову квартиру в елітному житловому комплексі Park Avenue VIP, що на проспекті Голосіївському, 60. Ціна таких квартир від забудовника становить понад 5,5 млн грн.

Згідно з витягом із Реєстру речових прав на нерухоме майно, Володимир Шуберт володіє ще трьома квартирами в мікрорайоні Позняки. Дві з них були куплені ним у 2012-му, третя – в 2015 році. Крім цього, торік, після того як подарував Tesla матері, він придбав собі новенький Ford Mondeo вартістю близько 30 тисяч доларів.

Донька комунальниці Анна Шуберт у 2014 році також стала власницею Range Rover Sport 2012 року. Наразі середня ціна такої автівки складає близько 40 тисяч доларів.

Нагадаэмо, НАЗК розпочало нові перевірки е-декларацій.

НАБУ розслідує факти можливої ​​брехні в декларації начальника главку ДМС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: