Луценко може підписати підозру Корчак – ЗМІ

Читать на русском
Топ-чиновником, якому генпрокурор Луценко анонсував підозру, може бути екс-голова Національного агентства з питань запобігання корупції.

Топ-чиновником, якому генеральний прокурор України Юрій Луценко анонсував підозру, може бути екс-голова Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як пише «Слово і Діло», про це «РБК-Україна» повідомили джерела в правоохоронних органах.

Перезавантаження НАЗК: чому АП вигідніше звільнити Корчак?28 березня спливає термін повноважень голови НАЗК Наталії Корчак. Ситуацію довкола звільнення та переобрання нового керівництва оцінили експерти.

Зокрема, підозра може бути вручена екс-голові НАЗК Наталії Корчак.

Нагадаємо, раніше Луценко заявив, що Національне антикорупційне бюро України передало підозру на одного з топ-чиновників України: «На моєму столі лежать матеріали (від НАБУ – ред.), які я уповноважений підписати за підозрою одного з топ-чиновників країни. Поки не підпишу, не скажу хто. Юридичні служби зараз його опрацьовують – це не про депутата».

За інформацією журналіста «Слова і Діла», скоріш за все, йдеться про міністра інфраструктури Володимира Омеляна, який фігурує в справі про можливе декларування недостовірної інформації та незаконне збагачення.

Також стало відомо, що в справі Холодницького допитані п'ятеро прокурорів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: