В ОРЛО не працює Vodafone – джерело

Читать на русском
На тимчасово окупованій території Луганської області через пошкодження ліній зв'язку відсутні послуги мобільного зв'язку Vodafone.

На тимчасово окупованій території Луганської області через пошкодження ліній зв'язку відсутні послуги мобільного зв'язку Vodafone.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України в Twitter у вівторок, 24 квітня.

Оператор «зливав» телефонні розмови українців ФСБСпівробітники СБУ затримали в Одесі міжнародного оператора телефонного зв'язку, який співпрацював із бойовиками на Донбасі та російськими спецслужбами.

«Станом на 11:00 вівторка на тимчасово окупованій території Луганської області відсутні послуги мобільного зв'язку Vodafone через пошкодження ліній зв'язку, причини з'ясовуються», – йдеться в повідомленні.

За інформацією джерел LIGA.net, мобільний зв'язок відсутній приблизно з 10:45.

«Додзвонитися неможливо, зв'язку немає взагалі в місті. Причини не повідомляють», – сказав співрозмовник видання з Луганська.

Інший співрозмовник уточнив, що мобільний зв'язок відсутній і в окупованому Антрациті.

Нагадаємо, 11 січня в «ДНР» та «ЛНР» зник мобільний зв'язок оператора Vodafone. Причиною цього стало пошкодження оптоволоконного кабелю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: