У Донецьку та Макіївці відсутній мобільний зв'язок

Читать на русском
Проблеми з мобільним зв'язком спостерігаються в Донецьку та Макіївці, де стався серйозний збій у роботі мережі місцевого мобільного оператора Фенікс.

Проблеми з мобільним зв'язком спостерігаються в Донецьку та Макіївці, де стався серйозний збій у роботі мережі «місцевого» мобільного оператора «Фенікс».

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на «міністра зв'язку ДНР» Віктора Яценка в п'ятницю, 13 квітня.

Бойовики готуються ввести до Луганська армаду військової техніки – ОБСЄОБСЄ зафіксувала на околиці Луганська велику кількість військової техніки, яку розмістили бойовики.

«О 12:57 на комутаційному ядрі мобільного оператора «Фенікс» стався апаратний збій унаслідок переходу на іншу технологію обробки трафіку. Збій у роботі мережі призвів до 90-відсоткової деградації сервісу голосового мобільного зв'язку й практично повної неможливості здійснення голосового виклику абонентами в Донецьку та Макіївці», – сказав Яценко.

За його словами, технічна служба локалізувала проблему, на цей час ведуться роботи з якнайшвидшого відновлення зв'язку.

У січні в «ДНР» перестала працювати мережа мобільного оператора Vodafone. Причиною цього стало пошкодження оптоволоконного кабелю. Сепаратисти вимагають від компанії «борг» у розмірі 800 мільйонів рублів (3,4 мільйона гривень). Зв'язку немає до цього часу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: