На адмінкордоні з Кримом затримали «довірену особу» Путіна

Читать на русском
Наразі затриманій готується повідомлення про підозру й проводяться інші необхідні слідчі та процесуальні дії.

У понеділок, 23 квітня, на КПВВ «Чонгар» правоохоронці затримали жінку, яка проводила на тимчасово окупованій території АР Крим збір підписів на підтримку висування Володимира Путіна кандидатом на посаду президента Російської Федерації на виборах 2018 року.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Позбавлення громадянства за участь у «виборах» в Криму: реакція ЧубароваПетро Порошенко ініціює позбавлення громадянства за участь в «виборах» в Криму. Голова Меджлісу відповів на пропозицію.

«Сьогодні на КПВВ «Чонгар» ... затримана громадянка України, яка, діючи в інтересах Російської Федерації, а також неурядової всеросійської громадської організації «Волонтери Перемоги», будучи довіреною особою кандидата в президенти РФ Путіна В. В., незаконно організувала й проводила на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополя збір підписів на підтримку висування Путіна кандидатом на посаду президента Російської Федерації на виборах 2018 року», – зазначив голова ГПУ.

Луценко повідомив, що таким чином ця громадянка України, беручи участь в офіційній процедурі підготовки до незаконного проведення на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополя виборів президента РФ, посприяла Росії та неурядовій всеросійській громадській організації «Волонтери Перемоги» в проведенні підривної діяльності проти України у шкоді її суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності.

«Наразі затриманій готується повідомлення про підозру й проводяться інші необхідні слідчі та процесуальні дії», – додав голова ГПУ.

Раніше повідомлялося, що генпрокурора чекають у суді через скандальну рекламу.

Також відзначимо, ФСБ затримала в Криму громадянина України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: