Рада посилила соцзахист родин іноземців-контрактників

Читать на русском
Верховна Рада прийняла в цілому законопроект номер 6689, який передбачає такі ж виплати в разі смерті, загибелі або інвалідності іноземця-контрактника в ЗСУ, як і для українця.

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект №6689, який передбачає такі ж виплати в разі смерті, загибелі або інвалідності іноземця-контрактника в ЗСУ, як і для українця.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на засідання парламенту в четвер, 19 квітня.

Не підемо з України: стало відомо про нові пригоди «Грузинського легіону»Грузинські добровольці, що пішли з позицій у зоні АТО, тепер користуються неоднозначною репутацією в українській армії.

Документ передбачає, що на іноземців та осіб без громадянства, які служать у ЗСУ за контрактом, поширюються такі ж умови одноразової виплати грошей у разі загибелі, смерті, інвалідності або часткової втрати працездатності, як і на військовослужбовців-українців.

Закон набуде чинності наступного дня після його офіційної публікації.

Нагадаємо, український парламент підтримав цей законопроект за основу в грудні 2017 року 228 голосами народних депутатів. Відзначимо, нещодавно Рада спростила порядок продовження служби військовослужбовцями, які отримали поранення, травми або контузії.

Раніше стало відомо про нові пригоди «Грузинського легіону».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: