МЗС не рекомендує українцям відвідувати деякі райони Єгипту

Читать на русском
МЗС рекомендує українцям при плануванні подорожі до Єгипту враховувати режим надзвичайного стану в країні, а також ситуацію з проведенням в Єгипті антитерористичної операції.

МЗС рекомендує українцям при плануванні подорожі до Єгипту враховувати режим надзвичайного стану в країні, а також ситуацію з проведенням в Єгипті антитерористичної операції.

Про це йдеться в повідомленні консульської служби МЗС України, передає «Слово і Діло».

Скільки іноземців відвідало Україну і куди їздили за кордон українці в 2017 роціУ Держстаті підрахували, скільки іноземців побувало в Україні та чи змогли наші співвітчизники повністю скористатися безвізом у 2017 році.

«Тим громадянам, які перебувають в Єгипті, не рекомендується здійснювати поїздки і перебувати на півночі і в центральній частині Синайського півострова, а також в пустельних районах на захід від долини річки Ніл», - йдеться в повідомленні.

У разі перебування в курортних місцях Єгипту українцям рекомендують утримуватися від виїзду за межі місць організованого відпочинку, які знаходяться під охороною і наглядом сил безпеки.

«У разі гострої необхідності виїзду за межі місць організованого відпочинку громадянам необхідно повідомити про це адміністрацію готелю, рідних або представників туроператора», - додали в українському МЗС.

14 квітня влада Єгипту продовжила режим надзвичайного стану в країні ще на три місяці. Згідно з документом, надзвичайний стан в Єгипті передбачає введення комендантської години. Це необхідно силам безпеки для «вжиття заходів, необхідних для протидії загрозам і фінансуванню тероризму та забезпечення про безпеку у всіх частинах країни».

Раніше в Єгипті «застрягли» 300 українців.

Також МЗС просить українців не відвідувати Замбію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: