Турецька компанія візьметься за ремонт доріг в Україні

Читать на русском
Турецька компанія Onur виграла низку тендерів на реконструкцію ділянок автомобільної дороги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на загальну суму 2,1 мільярда гривень.

Турецька компанія Onur виграла низку тендерів на реконструкцію ділянок автомобільної дороги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на загальну суму 2,1 мільярда гривень.

Про це свідчать дані в системі електронних закупівель ProZorro, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє завершити будівництво дороги Одеса – РеніСказано 28 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Загальна очікувана вартість зазначених тендерів становила 2,3 млрд грн.

Зокрема, компанія виграла 7 тендерів на реконструкцію ділянок зазначеної автодороги з очікуваною вартістю 380 млн грн, 321 млн грн, 299 млн грн, 280 млн грн, 385 млн грн, 350 млн грн і 290 млн грн. При цьому в усіх зазначених торгах також брали участь київські компанії «Альтком» та «Альтіс-Констракшн».

Де відремонтують дороги: обіцянки голів ОДА з приводу автошляхівУ той час, як уряд обіцяє системно підійти до ремонту та будівництва доріг в Україні, голови обладміністрацій не надто щедро роздають запевнення з цього приводу.

Відзначимо, що в січні 2017 року Onur виграла тендери на будівництво об'їзних доріг під Красногорівкою (275-282 км) і Покровською Багачкою (221-228 км) в Полтавській області на трасі М-03 Київ-Харків. Компанія також завершить роботи з реконструкції ділянки траси Київ-Одеса від Києва до Білої Церкви замість «Альткому».

Раніше повідомлялося, що в Кабміні вирішили ремонтувати дороги системно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: